Vilka är vi på FastighetsMässan?

Lär känna teamet bakom mässan

Hej!

Vem är du? Jag heter Josefine Andersson och har jobbat med försäljning på FastighetsMässan i 10 år. Jag bor på landet och har en hund som heter Hera och 100 ankor.

Vad är det bästa med ditt jobb? Mina utställare! Utan tvekan. Jag får en kick av att se nöjda utställare lämna mässgolvet efter två intensiva säljdagar, med fickan full av nya leads och påskrivna affärer. Det är det bästa.

Mässan firar 10 år – vad är framgångsreceptet? Dels är det Easyfairs koncept, det går lätt och snabbt att ställa ut hos oss. Du lägger två dagar på mässan – inte en hel arbetsvecka – samma antal leads, för hos oss är affären i fokus. Branschfesten får andra sköta.

Men även att vi är en renodlad mässa för den befintliga fastigheten.Det är fullt fokus på fastighetsförvaltning, drift och underhåll – allt för den befintliga fastighetens välmående.

Hur ser du på FastighetsMässans framtid? Ljust. Förvaltarbranschen är stabil och relativt konjukturoberoende – fastigheter kommer alltid att behöva skötas om, så mötesplatsen kommer alltid att vara relevant och viktig.

Jag ser fram emot att fortsätta välkomna våra trogna utställare, vissa har varit med alla 10 år, men även att välkomna helt nya aktörer som kommer till följd av förändringar i branschen – främst inom teknik och digitaliseringsområdet. Jag brinner för energifrågor och ser fram emot att se mässan växa på det området. Vi ser många nya utställare inom energioptimering och solenergi.

Det känns kul med vår ”facelift” – den nya grafiska profilen – som jag tycker förmedlar det FastighetsMässan står för – trygghet, stabilitet, och proffesionalism. Det är en fin värdegrund att stå på.

Tack Josefine! Ett slutord? Om du inte redan bokat dig på FastighetsMässan i Stockholm så gör det! Golvet fyller upp snabbt. Ring mig så ordnar jag ett monterpaket som passar dina förutsättningar.

Vi ses i Stockhom!

Håll dig uppdaterad!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top