10 år med Fastighetsmässan – dags för en ny kostym.

Efter 10 år med fastighetsmässan har vi iklätt oss en ny kostym. Under våren har vi blickat framåt och satt riktningen för FastighetsMässans nästa 10 år. Arbetet har befästigats i en uppdaterad grafisk profil, en ny kostym som vi bär med stolthet. Till dig som har hittat hit för första gången, blir det så klart ingen skillnad. För dig som har följt oss under åren, så känner du säkert fortfarande igen oss, trots vår nya visuella framtoning. 

Rent konceptuellt så har fokus alltid legat på att, tillsammans med våra utställare, skapa en affärsfrämjande mötesplats som bidrar till förvaltning och utveckling av det befintliga fastighetsbeståndet och dess närliggande utemiljö. Så kommer det att vara även i framtiden. Men vi fokuserar ännu mer på affären, och på att visa upp de produkter och tjänster som verkligen skapar värdeökning i ditt befintliga fastighetsbestånd, med hållbarhet som den röda tråden.

Håll dig uppdaterad!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top