FastighetsMässan Göteborg

Åbymässan
8 - 9 sept​
2021

Välkommen till FastighetsMässan - mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter.

FastighetsMässan är mötesplatsen som sammanför leverantörer av fastighetslösningar med Västra Götalandsregionens fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag i syftet att skapa driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter. 

FastighetsMässan kan brytas ner i tre större områden som tillsammans skapar en heltäckande och renodlad mötesplats för förvaltningsområdet.

Allt för den befintliga fastighetens insida

Drift, underhåll, energi, värme, kyla, vatten, renoveringar, service, förvaltningstjänster.

Läs mer

Allt för den befintliga fastighetens utemiljö

Utrustning, möbler, lekmiljö, växtmaterial, bevattning och utetjänster.

Läs mer

Flavour of the year 2021

SÄKERHET
Fastighetssäkerhet, IT-säkerhet, brandskydd, larm m.m.

Läs mer
Peter SchulenProjektledare, Kungälvsbostäder
Läs mer
"Mässan ger oss en bra möjlighet att scanna av marknaden. Cirka 70% av vårt fastighetsbestånd i miljonprogrammet berörs av stambyte och på mässan hittade vi en hel del nya, kostnadseffektiva lösningar som vi absolut kommer att titta vidare på!
Thomas ErikssonFastighetschef, Schenker
Läs mer
Bra överblick över många områden fast i mindre skala, vilket gör att man inte missar någon produkt. Härligt att kunna se produkter i verkligheten istället för på nätet.
Föregående
Nästa

Maximera tiden, upptäck alla fastighetslösningar på en plats, bygg relationer face-to-face och skapa nya insikter för lönsam tillväxt.

Lansera fastighetslösningar, bygg varumärket, möt beslutsfattarna face-to-face och kläm in 1 månads kundmöten på 2 dagar!

HUR UTVECKLAR VI FASTIGHETSMÄSSAN 2021?

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Utöver vårt fasta utbud – förvaltningsområdets kärnområden – så introducerar vi årligen ett nytt fokusområde. Området utformas efter en grundlig behovsanalys genom enkäter och genom ett nära samarbete med mässans Advisory Board. 

HUR STÄLLER DU UT?

1. Välj monterpaket

Vill du slå på stora trumman eller börja smått? Vi har monterpaket som passar dina förutsättningar. Lätt och lönsamt.

2. Välj EasyGo-paket

EasyGo är ett digitalt marknadsförings-paket som ökar er synlighet innan och under mässan. Välj paket efter era behov.

3. Extra synlighet?

Investera extra i varumärket genom tillvalet "sponsorpaket"som exponerar ert varumärke på strategiska platser i hallen.

Har du redan bestämt dig?

Vi har fortfarande attraktiva monterplatser kvar till dig.


MÄSSNYHETER

Några highlights från FastighetsMässan 2019

Det var ett fullspäckat mässgolv, med leverantörer av fastighetslösningar från hela Sverige. Regionala fastighetsägare, förvaltarbolag, och bostadsrättsföreningar kunde navigera mellan morgondagens lösningar för bl.a. energistyrning, fastighetssäkerhet, fastighetsunderhåll, fastighetsdrift, renoveringsteknik och park-och utemiljö. Utöver det, så erbjöds även möjligheten till kompetensutveckling på utbildningsdagar arrangerade i samarbete med våra partners, innovationsspaning på Proptechområdet och inspirerande föreläsningar.  Här kan

Läs mer »

Easyfairs säkerhetsåtgärder

Easyfairs arbetar hårt med säkerhets- och sanitetsplaner för att säkerställa att våra evenemang ska vara säkra platser att mötas och göra affärer under de kommande månaderna och åren. Vi investerar i ett brett utbud av lösningar, från ökade hygienprocedurer till teknik för att underlätta social distans och en oklanderlig sanitetsnivå. Inga åtgärder är för stora

Läs mer »

10 år med Fastighetsmässan – dags för en ny kostym.

Efter 10 år med fastighetsmässan har vi iklätt oss en ny kostym. Under våren har vi blickat framåt och satt riktningen för FastighetsMässans nästa 10 år. Arbetet har befästigats i en uppdaterad grafisk profil, en ny kostym som vi bär med stolthet. Till dig som har hittat hit för första gången, blir det så klart ingen skillnad. För

Läs mer »


Mässan utvecklas i samarbete med:

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på mässnyheter och bli först med
att ta emot exklusiva förhandserbjudanden.
Scroll to Top