Mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter

Den 13-14 september 2023 gjorde FastighetsMässan comeback på västkusten när vi fick två härliga dagar på Prioritet Serneke Arena i Göteborg.

Vi fick se spännande seminarier, heta produktsläpp och en bransch som var oerhört sugen på attt nätverka och göra affärer. Tack till alla utställare, besökare, partner som gjorde mässan möjlig!

Nu vänder vi blickarna mot Stockholm, där vi arrangerar FastighetsMässan den 12-13 mars 2025. Ses vi där? 

Hitta till mässornas webb via knappen!

Förvaltardagen - en halvdagskonferens

Förvaltardagen är en halvdagskonferens som tar ett helhetsgrepp kring förvaltning. I samarbete med Vitec Bygg & Fastighet.

Solcellshalvdagen - en halvdagskonferens

Solcellshalvdagen är en halvdagskonferens med fullt fokus på effektiva energislösningar för fastighetsbeståndet.

Stig in i
Proptech-allén

Årets nyhet
– ProptechPlaza

det mingelvänliga området med teknikbolagen som innoverar fastighetsbranschen.

Dedikerat område för solenergi

Som svar på den stora efterfrågan har vi ett eget område helt för bolag inom solenergi, i samarbete med Svensk Solenergi. 

Ni missar väl inte det senaste?

Här hittar du de senaste nyheterna publicerade av FastighetsMässan Göteborg. Har vi missat något viktigt? Hör gärna av dig och dela med dig av dina nyheter!

solceller

Vill du lära dig
allt om solceller?

Vi hälsar dig som besökare varmt välkommen till en halvdag, helt dedikerad kring ämnet i samarbete med Svensk Solenergi.

Förvaltardagen

Ny konferens inom fastighetsförvaltning

 Efter en fullsatt premiär i Stockholm förstärker konceptet riktningen mot förvaltare även i Göteborg under mässan den 13 september.

Prostatacancerförbundet

Vi stödjer Prostatacancerförbundet!

Vi är glada över att en av montrarna på FastighetsMässan innehas av Prostatacancerförbundet. Sväng förbi G:00 och fixa till en ståtlig mustasch!

Vill du ställa ut?

Har du en produkt som du vill visa upp på marknaden? Vi erbjuder dig en komplett monterlösning för två händelserika dagar! Kontakta oss för att boka din monter.

Besök FastighetsMässan!

Välkommen till en mötesplats där allt för den befintliga fastigheten står i fokus. Vässa din förvaltning och upptäck nya produkter på mässan!

Temat för mässan 2023 var
Fastighetssäkerhet

Varje mässa för vi in ett nytt område som vi sätter lite extra fokus på. Under mässan 2023 var det fastighetssäkerhet som stod på agendan.

Hur säkerställer vi kvaliteten på mässan?

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Våra återkommande fokusområden är den befintliga fastighetens insida samt utsida. Vi introducerar årligen ett nytt fokusområde i takt med branschens utveckling. Detta gör vi i ett nära samarbete med medlemmarna i vårt Advisory Board.

Parkering på Prioritet Serneke Arena

Parkeringsplatser finns både utanför arenan och dessutom under – i det underjordiska garaget. Här finns också elbilsplatser. Tillgång till garaget får du genom att besöka hotellets reception.

Ska vi hålla kontakten?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli först med att ta emot exklusiva förhandserbjudanden och få mässnyheter.

Officiell mässtidning

Hållbarhetspartner

Mässan utvecklas i samarbete med

tidningen utemiljö
husfakta
prostata
tryggare sverige
vitec
ytskyddsakademien
planima
Scroll to Top