13-14 sep 2023 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

Välkommen till FastighetsMässan - mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter.

FastighetsMässan Göteborg 2023

Goa nyheter från Götet!
Fastighetsmässan återvänder till Göteborg i september 2023. Mässan hålls i prioritet Serneke Arena den 13-14 september. Inom kort kan du hitta mer information om mässan här. Tills dess, vänligen kontakta Josefine Andersson för mer information och bokning av monter.
josefine.andersson@easyfairs.com | 031-89 41 33

Din säkerhet - Vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.
kVINNOR.png
Drift & Underhåll

Några highlights från FastighetsMässan 2019

Det var ett fullspäckat mässgolv, med leverantörer av fastighetslösningar från hela Sverige. Regionala fastighetsägare, förvaltarbolag, och bostadsrättsföreningar kunde navigera mellan morgondagens lösningar för bl.a. energistyrning, fastighetssäkerhet, fastighetsunderhåll, fastighetsdrift, renoveringsteknik och park-och utemiljö. Utöver det, så erbjöds även möjligheten till kompetensutveckling på utbildningsdagar arrangerade i samarbete med våra partners, innovationsspaning på Proptechområdet och inspirerande föreläsningar.  Här kan

Läs mer »

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HållbarhetsPARTNER

Vektoriserade-logo-HBV-rgb-test-vitram.png

SÄKErhetsPARTNER

Mässan utvecklas i samarbete med

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på mässnyheter och bli först med att ta emot exklusiva förhandserbjudanden.

Scroll to Top