Välkommen till FastighetsMässan

13-14 sep 2023 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

I september 2023 gör FastighetsMässan comeback i Göteborg! Att få komma tillbaka till västkusten och återigen genomföra en FastighetsMässa känns oerhört roligt. Mötesplatsen har varit efterfrågad av branschen och nu kommer vi tillbaka med full kraft!

Josefine Andersson, Senior Sales Executive, FastighetsMässan

Om oss

I över 10 år har FastighetsMässan varit den mötesarena där beslutsfattare från fastighetsbranschen träffar ledande leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och automation för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans.

vill du ställa ut?

På FastighetsMässan erbjuds du en kostnadseffektiv affärsmöjlighet med kvalitativa besökare i en aktiv upphandlingsfas. Nu kommer den äntligen tillbaka till Göteborg. Boka din monter och presentera dina lösningar!

Drift & Underhåll

Några highlights från FastighetsMässan 2019

Det var ett fullspäckat mässgolv, med leverantörer av fastighetslösningar från hela Sverige. Regionala fastighetsägare, förvaltarbolag, och bostadsrättsföreningar kunde navigera mellan morgondagens lösningar för bl.a. energistyrning, fastighetssäkerhet, fastighetsunderhåll, fastighetsdrift, renoveringsteknik och park-och utemiljö. Utöver det, så erbjöds även möjligheten till kompetensutveckling på utbildningsdagar arrangerade i samarbete med våra partners, innovationsspaning på Proptechområdet och inspirerande föreläsningar.  Här kan

Läs mer »

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på mässnyheter och bli först med att ta emot exklusiva förhandserbjudanden.

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HållbarhetsPARTNER

Vektoriserade-logo-HBV-rgb-test-vitram.png

SÄKErhetsPARTNER

Mässan utvecklas i samarbete med

Scroll to Top