Hur säkerställer vi kvaliteten på mässan?

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Våra återkommande fokusområden är den befintliga fastighetens insida samt utsida. Vi introducerar årligen ett nytt fokusområde i takt med branschens utveckling. Detta gör vi i ett nära samarbete med medlemmarna i vårt Advisory Board.

Advisory board

Robert Norin

Robert Norin

Driftchef, Wallenstam

Robert Norin är driftchef på Wallenstam i Stockholm med en lång erfarenhet i fastighetsbranschen.

Magnus Lindgren

Magnus Lindgren

Generalsekreterare, Stiftelsen Tryggare Sverige

Magnus Lindgren är kriminolog, fil.dr. i psykologi och f.d. polis och chef inom polisen. Han har arbetat vid bl.a. Brottsoffermyndigheten och Rikspolisstyrelsen samt varit styrelseledamot i Brottsofferjourernas Riksförbund och ordförande vid Riksorganisationen för anhöriga till Våldsdödade (RAV).

Anne Håkansson

Anne Håkansson

AI-expert, docent och professor i datavetenskap, KTH Sverige och UiT​

Anne Håkansson är docent i datavetenskap vid KTH Sverige och professor i datavetenskap med fokus på Artificial Intelligence, UiT Arctic University of Norway. Anne Håkansson arbetar med cyber-fysiska system, CPS, inom transportsektorn, Industry 4.0 och Smarta städer.

Robin Rushdi

Robin Rushdi

Entreprenör och grundare, Vakansa

Robin Rushdi är grundare av företaget Vakansa – en plattform som underlättar för fastighetsägare, hyresgäster, föreningsliv, kulturliv och civilsamhälle att hitta och samutnyttja lokaler som står tomma delar av dygnet.

Robert Englund

Robert Englund

VD, ENG & LUND Fastighetskonsult​

2019 grundade Robert, ENG & LUND Fastighetskonsult. Företaget underlättar och hjälper till i alla delar av fastighets förvaltning. Allt från det tekniska, ekonomiska och organisatoriska för att skapa de bäst förutsättningarna. Roberts stora kompetens ligger både i analysen och genomförandet, där han har mycket erfarenhet.

Evert Tillman

Evert Tillman

Marknad & Kommunikation Secor AB

Sedan 2011 har Evert varit verksam inom Secor som är dörrkoncernen Dalocs försäljnings- och installationskedja i Sverige. Secor har deltagit på Fastighetsmässan sedan starten!

Anders Hägglund

Anders Hägglund

Förvaltningschef, Castellum

Anders Hägglund är driftchef på Castellum och har lång erfarenhet i fastighetsbranschen.

Yvonne Staberg

Yvonne Staberg

Product Success Manager på Vitec

Coachar fastighetsbolag i sitt digitaliserings- och hållbarhetsarbete. Yvonne har lång erfarenhet av fastighetsbranschen både genom affärssystem och energibolag med olika roller allt från energitekniker, försäljningschef och styrelse.

Scroll to Top