60+ kommunala fastighetsägare har valt Planima. Läs varför!
Planima AB

60+ kommunala fastighetsägare har valt Planima. Läs varför!

Läs om varför över 60 Kommunala fastighetsägare valt Planima förproaktivt och kostnadseffektivunderhållsplanering

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kommuner och Allmännyttan i branschens framkant
– Vi är förstås både stolta och glada över att så många framåtblickande offentliga fastighetsägare hittat till vårt Planeringsverktyg! Men framförallt är det roligt att vi har fått en så central roll i omställningen till en mer proaktiv era inom samhällsbärande fastighetsförvaltning. Det känns hedrande.

Det säger Philip Winkler, Head of Sales på Planima som varit med och sett medvetenheten kring branschens utmaningar öka de senaste åren.

– Dessa fastighetsägare har hela tiden haft ett tydligt incitament att tänka långsiktigt. Det ligger i deras uppdrag att äga och förvalta – inte enbart maximera kortsiktig avkastning. Vi har därför länge sett att vi är en “Perfect Match” med de kommuner och allmännyttiga bostadsbolag som faktiskt insett att det finns bättre, smidigare och mer lönsamma sätt att hantera fastighetsbeståndet.

De kommunala fastighetsägarna visar vägen – till Planima
Utmaningen har istället varit att sprida denna insikt runt om i Sverige. Något som har gått lättare med tiden, delvis genom att det nya ekonomiska läget har tvingat många aktörer att ifrågasätta sina processer och förvaltningsstrategier:

– Jag upplever att det finns en helt annan medvetenhet idag jämfört med bara för ett år sedan. Och det gäller inte bara kommuner och allmännyttiga bolag. Hela branschen rör sig mot insikt om värdet av en mer proaktiv förvaltning. På så sätt kan man säga att de offentliga fastighetsägarna har gått i bräschen för hela fastighetsbranschen när det gäller fastighetsunderhåll.

Läs mer om varför i bloggartikeln!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top