OM FASTIGHETSMÄSSAN

EN VÄLETABLERAD MÖTESPLATS I FASTIGHETSBRANSCHEN

10 år i branschen – mässans utveckling

I över 10 år har FastighetsMässan varit den mötesarena där beslutsfattare från fastighetsbranschen träffar lösningsleverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och automation för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans. 

Mötesplatsen har tidigare år även inkluderat viss stadsplanering, anläggning och nybyggnation, men från och med år 2021 så fokuserar vi stenhårt på förvaltning av befintliga fastigheter och miljön runt omkring. I Easyfairs eventporfölj finner du även vår systermässa Byggmässan för dig i byggnations- och anläggningsbranschen. Hos FastighetsMässan är det fastighetsförvaltning för hela slanten! Eftersom vi värnar om din tid.

MÄSSKONCEPTET

Mässans affärsområden och aktiviteter 2021

FastighetsMässan kan brytas ner i tre större områden: 

1) Fastighetslösningar för insidan av den befintliga fastigheten
2) Produkter och tjänster för en trivsam utemiljön
3) Flavour of the Year – ett fokusområde som känns extra viktigt att belysa och som kan anpassas varje år mässan går.

Tidigare år har mässan Säkerhet arrangerats parallellt med Fastighetsmässan. Nu lyfter vi in “Fastighetssäkerhet och Skydd” som ett helt eget fokusområde med säkerhet enbart för fastighetsrelaterade frågor – såväl fysiska produkter som IT-lösningar. 

Hållbarhet och digitalisering är alltid ett genomgående tema, så att du på ett snabbt och enkelt sätt kan greppa omställningen till hållbara, driftsäkra och lönsamma fastigheter.

Hållbara Energilösningar

Förnybara energikällor och energioptimering. För morgondagens hållbara fastigheter. Har du en produkt eller tjänst inom energiområdet?

Ventilation, värme och kyla

En bra inomhusmiljö är så mycket mer än det som syns. Välkommen att visa upp era senaste fastighetslösningar inom ventilation, värme och kyla.

Drift, Underhåll och Renoveringar

Minskade driftstörningar, underhålls- och renoveringskostnader och nöjdare hyresgäster ger glada fastighetsägare. Visa dem dina produkter och tjänster.

Fastighetsautomation och IT-system

Ny teknik och digitalisering skapar
utvecklingsmöjligheter för fastighetsägare. Har du lösningen som fastighetsägaren inte bör vara utan?

Fastighetens utomhusmiljö

Utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster för en trivsam utemiljö. Ibland är det utsidan som är viktigast.

Förvaltnings-tjänster

Teknisk, ekonomisk och digital förvaltning är områden som kan ge stor avkastning för fastighetsägaren. Boka en plats hos oss och visa det senaste!

Flavour of the Year Fastighetssäkerhet

På FastighetsMässan 2021 gör vi Fastighetssäkerhet till ett helt eget fokusområde. Säkerhetstekniska lösningar och de senaste produkterna för en säker och trygg fastighetsmiljö.

Seminarier och utbildningar

Öppna föreläsningar och paneldebatter ger dig framtidens fastighetsbransch på två dagar. Kompetensutvecklas på branschutbildningar och certifieringar.

Nätverksträffar och branschmingel

FastighetsMässan är en affärs-katalysator. En plats som ger ekonomin en skjuts. Därför stimulerar vi nätverksbyggande på alla sätt vi kan.

Möt mässans advisory board

FastighetsMässan utformas efter branschens behov efter grundlig analys genom enkäter, och genom ett nära samarbete med mässans Advisory Board. 

Magnus Lindgren

Magnus Lindgren

Generalsekreterare
Stiftelsen Tryggare Sverige

Kriminolog, fil.dr. i psykologi och f.d. polis och chef inom polisen. Arbetat vid bl.a. Stockholms universitet, Brottsoffer-myndigheten och Rikspolisstyrelsen samt varit styrelseledamot i Brottsofferjouren Sverige och ord­förande för Riksorga-nisationen för anhöriga till våldsdödade (RAV). Generalsekreterare för den oberoende tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige

Robin Rushdi

Robin Rushdi

Entreprenör och grundare
Vakansa AB

Robin Rushdi är grundare av företaget Vakansa – en plattform som underlättar för fastighetsägare, hyresgäster, föreningsliv, kulturliv och civilsamhälle att hitta och samutnyttja lokaler som står tomma delar av dygnet. Vakansa frigör, förmedlar och faciliterar tider då lokaler står tomma och gör dem attraktiva! 

Elin Bravida liten svartvit

Elin Askelöf Ahlström

Lead Buyer
Bravida Sverige AB

Efter att ha arbetat många år som försäljningschef på bl.a. Schneider Electric, E.ON kände Elin att det var dags att öppna en ny karriärsdörr som ledde henne till inköpsavdelningen på Bravida. Där har Elin sedan 2018 rollen som Inköpsansvarig (Lead Buyer) för affärsområdet Installation och Fastighetsautomation. 

anne-ha-778-kansson1

Anne Håkansson

AI-expert, docent och professor i datavetenskap
KTH Sverige och University of Norway

Anne Håkansson är docent i datavetenskap vid KTH Sverige och professor i datavetenskap med fokus på Artificial Intelligence, UiT Arctic University of Norway. 

Magnus profilbild

Magnus Glännå

Förvaltare
Fastighets AB Balder

Magnus Glännå är förvaltare på Fastighets AB Balder där han ansvarar för kommersiella lokaler. Han jobbar långsiktigt för att skapa goda relationer till hyresgäster och gillar att ha det övergripande ansvaret över så väl fastigheter som kundrelation.  

FASTIGHETSMÄSSANS VÄRDEGRUND​

LYHÖRDHET

FastighetsMässan utformas efter branschens behov. Utöver vårt fasta utbud - förvaltningsområdets kärnområden - så introducerar vi årligen ett nytt fokusområde. Området utformas efter att vi gjort en grundlig behovsanalys, genom enkäter och genom att rådfråga medlemmarna i mässans Advisory Board.

PROFESSIONALISM

Easyfairs investerar stort i medarbetares kompetensutveckling så att vi som jobbar med mötesplatserna utvecklas och levererar fackmannamässigt utförda upplevelser, med yrkesskicklighet och engagemang. FastighetsMässans team är ett glatt gäng med mångårig erfarenhet av att ordna mässor i fastighetsbranschen.

TRYGGHET

Bakom varumärket FastighetsMässan står Easyfairs Group som årligen genomför 200 events i 14 länder. Du som utställare eller partner kan känna dig trygg i att göra affärer med oss, vi kan vår sak. En trygg besökarupplevelse är också viktig, utan att tappa nervkittlandet! Nu framtidssäkras våra event för att kunna öppnas upp igen.

FASTIGHETSMÄSSAN - DIN REGIONALA MÖTESPLATS

Stockholm - Göteborg - Malmö - Köpenhamn

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på mässnyheter och bli först med att ta emot exklusiva förhandserbjudanden.

Scroll to Top