Customer Success in safe hands – Peter Gustafsson on his new role.
Planima AB

Customer Success i trygga händer – Peter Gustafsson om sin nya roll.

Peter Gustafsson har många järn i elden. Förutom att leda ett elitsatsande och prisat seglingsteam på internationell nivå är han en stor profil på Göteborgs tech-scen. Nu kliver han in i rollen som tillförordnad Head of Customer Success på Planima.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du har under tre år varit en del av Planima som delägare och rådgivare. Nu tar du ett aktivt kliv in i hetluften och den dagliga verksamheten. Varför?
– I min roll som som investerare och rådgivare för många olika bolag så jobbar jag framförallt med större strategiska frågor. Men jag älskar att kavla upp ärmarna och vara delaktig. Jag är ju trots allt entreprenör och brinner för teknik som gör skillnad hos kunderna.

– Detta är en riktigt bra chans att komma närmare verkligheten och se om min verktygslåda för Customer Success verkligen funkar. Det är lätt att tappa kontakten med marknaden om man bara sitter i zoom-möten med grundare!

–Planima är dessutom ett fantastiskt roligt bolag. Många företag i samma fas vill växa fort men slarvar med basala saker. Det gör inte gänget på Planima. Teamet är medvetna om vad de håller på med, rekryterar seniort och ser till att göra rätt från början. Det är attraktivt för mig och andra som valt dem framför mer namnkunniga arbetsgivare.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top