Desinfektion fastighet
Grease Fix Scandinavia

Desinfektion fastighet

GreaseFix Scandinavia breddar sitt erbjudande inom hygien mot fastigheter, dess lokaler och användare!

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dålig lukt skapar dåliga beteenden och ger dålig miljö

I allmänna utrymmen och gemensamma lokaler i fastigheter passerar mängder med människor varje dag. Man tar i handtag, räcken, bord och strömbrytare för att nämna några ytor. Ytor som oftast försummas vid allmän rengöring och därmed ökar risken för spridning av bakterier, virus och bidrar till dålig lukt

Ytdesinfektion är en viktig del av att upprätthålla en ren och hygienisk miljö. Genom att använda hypoklorsyra som desinfektionsmedel kan vi effektivt bekämpa skadliga mikroorganismer och minska risken för spridning av sjukdomar.

Hypoklorsyra är en kraftfull desinfektionslösning som bildas när klor löses i vatten. Det är känt för sin förmåga att eliminera olika typer av mikroorganismer, inklusive bakterier, virus och mögel.

Vid ytdesinfektion appliceras hypoklorsyra på ytor som är i regelbunden kontakt med människor, såsom bord, dörrhandtag, strömbrytare, räcken och toalettstolar för att nämna några och därmed eliminera potentiella hot mot hälsan.

Eliminerar virus och bakterier upp till 99,9%
Säker och miljövänlig lösning utan alkohol
Minskar risk för smittspridning och säkrare miljö
Tar bort lukt genom att slå ut orsaken till lukten
Desinfektion för allmänna ytor som dörrhandtag, räcken, strömbrytare
Ökar välbefinnande för personal och besökare

DÅLIG LUKT I OMKLÄDNINGSRUMMEN
I många yrken har man omklädningsrum i samband med sin arbetsplats, som hotell & restaurang, sjukvård, äldreboende, skolor, idrottshallar, byggarbetsplatser för att nämn några.

Vår desinfektionsspray är den ultimata lösningen för att hålla dina skor fria från bakterier och dålig lukt

Genom att desinficera skor & fötter varje dag motverkas odören i skon, foten samt utrymmet. Skapar en bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top