Roof photography with drones – Supervision of your roof
LUCO AB

Takfotografering med drönare – Tillsyn av ert tak

Vi på LUCO erbjuder nu ett enkelt sätt för tillsyn av erat tak. Genom att fotografera taket får man en god överblick om nuvarande status och eventuella behov av åtgärder.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nu kan vi erbjuda takfotografering med drönare till fastighetsägare i Göteborgsområdet.
När såg ni över erat tak senast? Felaktigt placerade eller skadade takpannor kan orsaka läckage i era fastigheter vilket kan medföra stora kostnader för dig som fastighetsägare. Att på egen hand kontrollera taken kan vara svårt beroende på tillgänglighet och säkerhetsrestriktioner. Som bostadsrättsförening eller privat fastighetsägare är det därför bättre att ta hjälp.

Vi på LUCO erbjuder nu ett enkelt sätt för tillsyn av erat tak. Genom att fotografera taket får man en god överblick om nuvarande status och eventuella behov av åtgärder.

Efter utfört uppdrag erhåller föreningen eller fastighetsägaren högupplösta bilder av taket på de fastigheter som ingår överenskommelsen. Vi granskar även fotona för att se om vi kan upptäcka potentiella åtgärdsbehov eller behov av djupare inspektion och bifogar dessa synpunkter.

Flygning och fotografering kan enbart göras när väderförutsättningarna är goda. Vi utför därför uppdragen på egen hand utan att det krävs närvaro från er sida. När du skickar en uppdragsförfrågan erhåller ni en preliminär tidsplan på när uppdraget kan vara slutfört.

Kostnader för takfotografering med drönare
Grundpriset är 1 500 kr exkl mervärdesskatt och gäller för en fastighet med 1 huskropp och upp till 1 200 kvm. Kontakta oss för en offert av er fastighet.

Eventuella resekostnader kan tillkomma.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 031-440845 eller via mail fastighet@luco.se.

Drönarcertifikat och ansvarsförsäkring
Våra drönarpiloter innehar drönarkort inom kategorierna A1 samt A3 och LUCO är registrerad operatör för drönare hos Transportstyrelsen med gällande ansvarsförsäkring.

Vid önskemål om fotografering av övriga fastighetsdelar och omgivning kan handläggningstiden bli längre om behov av spridningstillstånd från Lantmäteriet krävs Separat offert görs för dessa uppdrag.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top