Välkommen till fastighets-branschens framtid.

Proptech-allén är ett samarbete med Planimas Proptech-karta där vi samlar teknikbolagen som innoverar fastighetsbranschen. Området har gjort succé i Stockholm och Malmö och är så populärt hos både besökare och utställare att vi i Göteborg väljer att utöka konceptet!

Bolagen i allén får nu sällskap av likasinnade startups i en helt ny mingelvänlig yta: ProptechPlaza. Drick en kaffe tillsammans i sofforna eller varför inte ta ett spontant möte med något av de spännande tech-bolagen i de öppna expo-ytorna.

Tillsammans med Proptech-allén är Plazan det perfekta tillfället för dig att på ett informellt och enkelt sätt knyta nya kontakter med framtida kunder, leverantörer eller partners inom branschen!

Samla in leads och profilera ert varumärke i Proptech-kartans mingelvänliga yta.

Ni får en öppen golvyta på 4 kvm med ett ståbord och två leadshanteringsverktyg så att ni enkelt kan följa upp de kontaktar ni skapat under mässan.

Pris: 15 .000 kr. Plats för 5 st företag

Full exponering av ditt proptech-bolagi en optimerad monterplats.

Anpassad monter för full synlighet och effektiva konversationer.Hantera leads med smartbadges och håll live-demos på  tv-skrämen som ingår i ert kompletta monterpaket.

Pris från: 20 400 kr / 4 kvm. OBS! Endast 1 plats kvar

Några av bolagen du träffar på proptech-området:

Scroll to Top